;
 
Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
Str. Emil Racovita 26, Pipera
Luni - Vineri: 08:00 - 20:00
Sambata: 09:00 - 14:00
Duminica: Inchis
0733 22 88 28

Dr. Calin Cobalas 

 

"Alegerea de a infiinta Dental CATTED, recunosc ca a fost o aventura. Insa, nimic nu este imposibil sau prea greu de obtinut atunci cand iti doresti cu adevarat. Am aproape o echipa profesionista ce isi doreste ca, alaturi de mine, sa evolueze si sa ajute oamenii sa scape de teama de stomatolog sau de replica «Am timp sa imi rezolv problemele orale».

 

Ne ghidam dupa nevoile si cerintele pacientului. Astfel, tehnologia de care dispune clinica si de care beneficiaza pacientul garantat, nu lasa loc de "mai tarziu". Am investit intr-o aparatura care sa faciliteze cu mult timpul tratamentelor stomatologice.

 

Nu ne dorim doar sa avem pacienti care ne aleg pentru serviciile premium si echipa specializata. Obiectivul nostru este ca, prin munca noastra, pacientii sa se apropie de noi, sa putem consolida relatia dintre medic-pacient, pe care foarte multe clinici o caracterizeaza drept neimportanta. Nimic mai gresit decat asta!

 

La clinica Dental CATTED, pacientii nu gasesc doar servicii stomatologice. Noi cautam sa sprijinim pe tot parcursul tratamentelor, sa explicam in detaliu fiecare plan de tratament si impreuna sa gasim solutii eficiente si benefice de ambele parti. Nimeni nu "castiga" mai mult decat cealalta parte. Nu acesta este scopul pentru care am infiintat Dental CATTED.

 

Profesam cu drag si cu dorinta de a ajuta si de a informa oamenii despre importanta stomatologului in viata lor."

 

Cu drag, Dr. Calin Cobalas