;
 
Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
Str. Emil Racovita 26, Pipera
Luni - Vineri: 08:00 - 20:00
Sambata: 09:00 - 14:00
Duminica: Inchis
0733 22 88 28

Despre Noi

Profesionalism, Atentie, Grija, Confort

Programeaza-te acum!

Misiune, Viziune, Valori

Misiunea noastra este:

 

 • sa oferim fiecarui pacient servicii dentare premium, alaturi de confortul maxim in cadrul tratamentelor stomatologice;
 • ne dorim consolidarea unei relatii bine definite medic-pacient;
 • de aceea, avem in vedere dorintele si nevoile pacientilor, oferindu-le tot sprijinul de care au nevoie in cadrul unui tratament. 

Valorile noastre, conturate de:

 

 • responsabilitatea personalului de la receptie atentia si profesionalismul echipei stomatologice
 • confortul si siguranta aparaturii folosite in rezolvarea cazurilor stomatologice

Viziunea noastra, condusa de:

 

 • dorinta de a preveni,
 • de a rezolva
 • de a mentine atat sanatatea, cat si functionarea corespunzatoare a danturii si frumusetea unui zambet natural.

Beneficiile clinicii noastre

Echipa specializata

 • Colaboram cu medici stomatologi specializati, pregatiti sa rezolve chiar si cele mai complexe cazuri stomatologice.

 

 

Tehnologie moderna

 • Inca din momentul in care am infiintat clinica, ne-am asigurat ca pacientii nostri vor beneficia de o aparatura moderna, ce scurteaza timpul de interventie si munca medicilor.

 

 

Confort maxim

 • Suntem constienti de faptul ca indiferent de cat de mult investim in aparatura, confortul pacientului nu tine doar de asta. De aceea, am fost foarte atenti atat cu design-ul clinicii, cat si cu mobilierul ales pentru cabinetele din cadrul clinicii.

 

 

 

Planificare

 • Timpul este o resursa finita pe care pacientii nostri o pretuiesc enorm!
 • Pentru a ne asigura ca timpul este redus la minim pentru orice tratament, avem totul la indemana, astfel incat putem planifica orice plan de tratament in cel mai scurt timp.

 

 

Personal pregatit

 • Relatia dintre medic si pacient este esentiala pentru buna desfasurare a tratamentului stomatologic. Ne-am asigurat ca inca de la primul apel telefonic, pacinetului i se vor oferi toate informatiile de care are nevoie.
 • De asemenea, medicii nostri stiu foarte bine cum sa se imprieteneasca chiar si cu cei mai tematori pacienti.

Dr. Calin Cobalas - Manager General Dental CATTED
 

"Alegerea de a infiinta Dental CATTED, recunosc ca a fost o aventura. Insa, nimic nu este imposibil sau prea greu de obtinut atunci cand iti doresti cu adevarat. Am aproape o echipa profesionista ce isi doreste ca, alaturi de mine, sa evolueze si sa ajute oamenii sa scape de teama de stomatolog sau de replica «Am timp sa imi rezolv problemele orale».

 

Ne ghidam dupa nevoile si cerintele pacientului. Astfel, tehnologia de care dispune clinica si de care beneficiaza pacientul garantat, nu lasa loc de "mai tarziu". Am investit intr-o aparatura care sa faciliteze cu mult timpul tratamentelor stomatologice.

 

Nu ne dorim doar sa avem pacienti care ne aleg pentru serviciile premium si echipa specializata. Obiectivul nostru este ca, prin munca noastra, pacientii sa se apropie de noi, sa putem consolida relatia dintre medic-pacient, pe care foarte multe clinici o caracterizeaza drept neimportanta. Nimic mai gresit decat asta!

 

La clinica Dental CATTED, pacientii nu gasesc doar servicii stomatologice. Noi cautam sa sprijinim pe tot parcursul tratamentelor, sa explicam in detaliu fiecare plan de tratament si impreuna sa gasim solutii eficiente si benefice de ambele parti. Nimeni nu "castiga" mai mult decat cealalta parte. Nu acesta este scopul pentru care am infiintat Dental CATTED.

 

Profesam cu drag si cu dorinta de a ajuta si de a informa oamenii despre importanta stomatologului in viata lor."

 

Cu drag, Dr. Calin Cobalas